Enkele

Klanten aan het woord

Schouderklopjes voor ons team

Sien & Roel in de Steenovens - 17/06/2023

We zouden jullie graag nog eens uitdrukkelijk willen bedanken om van onze dag een perfecte dag te maken. Het eten en de service was fantastisch, hier kregen we ook heel wat complimenten over. Wij genieten nog in volle teugen na en bevelen jullie zeker aan bij onze vrienden en familie. 

Hopelijk tot later. 

Julie & Maxim - Plantentuin/oranjerie Meise - 17/06/2023

Dag Eetclusief team, Ik wil bij deze oprecht jullie bedanken om onze mooie dag van gisteren in de Plantentuin helemaal AF te maken! We hebben ontzettend veel complimentjes gekregen op het eten en de service. Jullie flexibiliteit en professionalisme sieren jullie. We denken met plezier aan jullie terug voor toekomstige feestjes!

Freddy Horicx

Ideaal voor alle feestjes ! Zowel voor afhaal als voor het komen koken ter huize bij de particulier of in de feestzaal ! Bieden zekerheid tot culinair geslaagde feestjes. Altijd creatief en vernieuwend met steeds verzorgde schotels ! Gewoonweg lekker !

Ashley & Dries in de Steenovens - 15/07/2023

Nogmaals bedankt voor het lekkere eten en de beleefde jongens die er aan het werk waren. 

Jullie waren de perfecte cateraar voor ons concept en feest!

Carl Van de Velde Business Institute

De culinaire verwachtingen waren hoog, maar je hebt ze helemaal 200% ingelost. Proficiat Wim

Silke & Thomas

Graag willen we jullie van harte bedanken voor de excellente service! Wij hebben ons van begin tot eind gerustgesteld en ontspannen gevoeld en dat is grotendeels aan jullie te danken. Toch wel ’n speciale dank aan Piet, je ziet dat hij zijn job met plezier en overgave doet! Alles was tot in de puntjes in orde! Wij zullen niet twijfelen jullie aan te raden !!

Christiane

Alles was super ! Veel positieve reacties gekregen zowel over de catering, zaal, muziek ... Wij bevelen jullie zeker aan 🙂 Nogmaals dank voor de professionele aanpak. Grtjes

Anne & Marc

Het feest was een succes op alle gebied dus ook culinair. Collega's van Anne, vrienden, familie hadden enkel lof over de receptie, hapjes en de snacks + al de rest. Jullie hebben dat fantastisch gedaan. Dus een dikke bedankt en proficiat voor Eetclusief en jullie personeel. We hebben hen niet meer persoonlijk kunnen bedanken maar breng het aub over. Eventroom + Eetclusief is een formule voor een geslaagd event ! Bedankt.

Fam. Hutsebaut - Buysse

Graag zouden we jullie willen bedanken voor de top-verzorging van ons trouwfeest vorige week. We hebben er enorm van genoten, en veel terechte complimenten gekregen over het eten en verzorging. Bedankt!  Vele groeten .

Nicky & Kenneth

Het eten was super lekker! We hebben enorm veel complimenten gehad en ook de ‘speciallekes’ waren zeer tevreden! 

Tom en Micheline

Bedankt voor het lekkere eten, we hebben er veel complimenten op gekregen.

Ook extra dankwoord aan het team en in het bijzonder de maître. Hij heeft de avond perfect begeleid en stond heel de avond voor ons klaar. Hij heeft ervoor gezorgd dat we volop konden genieten van onze avond.

Bedankt!

Alana en Yannick in Eventroom

Nogmaals bedankt voor het geweldige feest!

Als het goed is mag het zeker gezegd worden! De commentaren van onze gasten over het eten waren meer dan lovend! Wij zijn heel tevreden voor jullie werk! Enorm bedankt!

Ann & Björn in de Steenovens - 22/07/2023

Bedankt aan het team ter plaatse om ons trouwfeest in goeie banen te leiden.

Vriendelijk personeel dat onmiddellijk klaar stond voor onze vragen en ook op eigen initiatief meehielp om alles er mooi te laten uitzien.

We kregen positieve feedback van onze gasten met betrekking tot de catering.

Bart & Melissa in de Steenovens - 29/07/23

Wij hebben afgelopen zaterdag genoten van ons feest. Het eten was super lekker. De bediening was uitstekend en super vriendelijk.

Een dikke dank je wel.

Louize & Thomas in Les Ecuries Edingen - 09/12/23

Eerst en vooral wil ik jullie en het Eetclusief-team bedanken voor de geweldige catering van afgelopen zaterdag!! Wauw, wat een complimenten hebben we gekregen over het lekkere eten! Het was top! Ook de bediening verliep zeer vlot waarvoor onze grote dank! 

Jullie hebben gezorgd dat alles vlot verliep en we er een fantastisch feest van hebben kunnen maken van begin tot einde. We zijn nog steeds aan het nagenieten! 

Janine Peeters in Delhaize Bottelarij - 31/01/24

Ik wil je bedanken voor de hele fijne receptie, alles was echt in orde hoor. Het waren lekkere hapjes. Bedankt.

Joachim ACOD - 01/2/24

Iedereen was laaiend enthousiast. Dank u wel voor de lekkere gerechtjes en goede service. We willen graag in zee gaan voor ons congres in me.

Steve Bormans - MOW Vlaams Parlement - 20/02/2024

Ik zou jullie graag nog eens proficiat wensen en bedanken voor de gestroomlijnde organisatie en de uitstekende catering gisteren op het event. De reacties van de deelnemers waren zeer positief.

Cras Halen - infodag - 22/02/24

Graag wil ik jullie nog even bedanken voor de catering vorige week en de vlotte samenwerking.

Onze collega's waren zeer enthousiast over het eten en de service, waarvoor dank. 

Ellen

Microsoft Zaventem - Claire Gautier - 13 mei 2024

Ik heb geweldige feedback gekregen, het was een succes! Mensen hielden van het decor (de boog met de gigantische bloemen was echt cool), het eten was echt goed (+ ik kreeg echt goede feedback voor de veganistische opties, de saladebar en de zalm, die echt goed was), de kleine posters waren op hun plaats en de mocktails waren ook erg populair! 
Nogmaals bedankt en goed gedaan aan het personeel.

Inrae France - Sophie Cousin-Delange - 14 mei 2024 - Herman Teirlinck Gebouw

We want to thank you for the lunch buffet on Tuesday at the Herman Teirlinck building. You can also thank your colleague Karim and his team, we were very happy about the lunch served.

Referenties

"We leggen je graag in de watten, iedereen tevreden en jij krijgt de schouderklopjes."

Bovendien is ons eigen team op alle events aanwezig. We voeren zelf uit wat we voorstellen en garanderen een vlekkeloze service.

Scroll naar boven