Enkele

Klanten aan het woord

Schouderklopjes voor ons team

Freddy Horicx

Ideaal voor alle feestjes ! Zowel voor afhaal als voor het komen koken ter huize bij de particulier of in de feestzaal ! Bieden zekerheid tot culinair geslaagde feestjes. Altijd creatief en vernieuwend met steeds verzorgde schotels ! Gewoonweg lekker !

Carl Van de Velde Business Institute

De culinaire verwachtingen waren hoog, maar je hebt ze helemaal 200% ingelost. Proficiat Wim

Silke & Thomas

Graag willen we jullie van harte bedanken voor de excellente service! Wij hebben ons van begin tot eind gerustgesteld en ontspannen gevoeld en dat is grotendeels aan jullie te danken. Toch wel ’n speciale dank aan Piet, je ziet dat hij zijn job met plezier en overgave doet! Alles was tot in de puntjes in orde!Wij zullen niet twijfelen jullie aan te raden !!

Christiane

Alles was super ! Veel positieve reacties gekregen zowel over de catering, zaal, muziek ... Wij bevelen jullie zeker aan 🙂 Nogmaals dank voor de professionele aanpak. Grtjes

Anne & Marc

Het feest was een succes op alle gebied dus ook culinair. Collega's van Anne, vrienden, familie hadden enkel lof over de receptie, hapjes en de snacks + al de rest. Jullie hebben dat fantastisch gedaan. Dus een dikke bedankt en proficiat voor Eetclusief en jullie personeel. We hebben hen niet meer persoonlijk kunnen bedanken maar breng het aub over. Eventroom + Eetclusief is een formule voor een geslaagd event ! Bedankt.

Fam. Hutsebaut - Buysse

Graag zouden we jullie willen bedanken voor de top-verzorging van ons trouwfeest vorige week. We hebben er enorm van genoten, en veel terechte complimenten gekregen over het eten en verzorging. Bedankt!  Vele groeten .

Nicky & Kenneth

Het eten was super lekker! We hebben enorm veel complimenten gehad en ook de ‘speciallekes’ waren zeer tevreden! 

Referenties

"We leggen je graag in de watten, iedereen tevreden en jij krijgt de schouderklopjes."

Bovendien is ons eigen team op alle events aanwezig. We voeren zelf uit wat we voorstellen en garanderen een vlekkeloze service.

Scroll naar boven