Een woordje uitleg

Over ons

Stevig familiebedrijf, grote ervaring.

  • Eetclusief ontstond uit een traiteurbedrijf dat de vader van Wim & Piet startte. Moeke Adeline is nog altijd medezaakvoerder en bezige bij.
  • Sinds 2004 zijn we actief onder de naam Eetclusief.
  • Onze wortels liggen in Merchtem en sinds 2010 vind je onze vestiging in Buggenhout.
  • Onze focus ligt op bedrijfs- & eventcatering, maar ook voor een all-in huwelijks- of verjaardagsfeest steekt Eetclusief voor jou graag de handen uit de mouwen.
  • Eetclusief staat garant voor trendy en innovatieve formules en gaat prat op de culinaire, seizoensgebonden gerechten die met liefde voor het vak samengesteld worden door onze chefs.
Zaakvoerder Wim op event
AdobeStock_87894041

Je bent als familie voor ons.

We leggen je graag in de watten, want dan is iedereen tevreden en krijg jij de schouderklopjes.

Als familiebedrijf weten we hoe het voelt om je gesteund te voelen. Dat familiegevoel dragen we uit door jouw feest of event volledig te ondersteunen met gebundelde creativiteit en culinair vakmanschap. Een goed geolied Eetclusief team van gediplomeerde chefs, sous-chefs, maîtres, kelners, logistieke do-it-all’s en administratieve krachten creëert, plant en budgetteert je feest of event. Eetclusief heeft bakken ervaring als all-in cateraar.

Bovendien is ons eigen Eetclusief team op alle events aanwezig. We voeren zelf uit wat we voorstellen en garanderen een vlekkeloze service. Hebben we meer mensen nodig voor een groot feest of event ? Dan putten wij uit een vast en ervaren team van extra’s die vertrouwd zijn met Eetclusief.

Team Eetclusief
youtube-video-thumbnail

"We leggen je graag in de watten, iedereen tevreden en jij krijgt de schouderklopjes."

Bovendien is ons eigen team op alle events aanwezig. We voeren zelf uit wat we voorstellen en garanderen een vlekkeloze service.

Referenties

Scroll naar boven