06 maart 2024

Ons cateringaanbod is veilig en toegankelijk voor alle gasten

Bananenbrood lactose- en glutenvrij

Wanneer gasten specifieke allergieën hebben, is het handig om die aan onze chef-kok of het cateringteam te communiceren. Op deze manier kan onze chef eventuele vragen beantwoorden en alternatieven voorstellen. Deze variant van bananenbrood bevat noten en is dus niet voor iedereen geschikt.

Eetclusief Event Catering zorgt altijd voor duidelijke labeling van allergenen op alle gerechten. Het helpt je gasten bewuste keuzes te maken en risico’s te vermijden. Ons team helpt graag mee om hun gezondheid te beschermen.

De meest voorkomende voedselallergieën :

  • Melk : een allergie voor melkeiwitten komt vaak voor, vooral bij jonge kinderen.
  • Eieren : zowel het eiwit als de dooier kunnen allergische reacties veroorzaken.
  • Pinda’s : pinda-allergie is vaak levenslang en kan ernstige reacties veroorzaken.
  • Noten : allergie voor boomnoten zoals amandelen, walnoten, hazelnoten en andere komt veel voor
  • Vis en schaaldieren : sommige mensen zijn allergisch voor vis, schelpdieren of beide.

In deze video zie je hoe Chef Christophe het bananenbrood met natuurlijke suikers bereidt. Er zijn uiteraard heel wat varianten mogelijk.

Vragen staat vrij, contacteer ons gerust.https://www.eetclusief.be/contact/

team
Scroll naar boven