Locatie

Oranjerie Plantentuin – Meise

In Meise kan je je evenementen laten doorgaan in de Oranjerie. Vroeger was deze plaats bekend als de overwinteringsplaats van talrijke exotische planten. Nu wordt de Oranjerie uiteraard gebruikt voor heel wat andere doeleinden.

Nu is het restaurant van de Plantentuin een stijlvolle locatie jouw avond-evenement. ‘s Avonds wordt deze locatie dé meest unieke plaats voor je verjaardags-, familie- of bedrijfsfeest. Maar je kan er ook terecht voor een barbecue, after work event, concert, galabal, dansavond, themafeest,… Zelfs voor de meest speciale gelegenheid in jouw leven, zoals een huwelijk, is de Oranjerie een toplocatie. Het volledige Oranjerie-team bekijkt samen met jou hoe jouw avond een onvergetelijke ervaring wordt. Voor het culinaire aspect en aankleding van deze toplocatie kan je uiteraard bij eetclusief terecht.

Gedurende de zomerperiode, kan je ook terecht in de feesttent. Zowel in de Oranjerie zelf als de feesttent, kan je gebruikmaken van het fantastische terras gelegen aan de vijver. Ideaal dus voor een receptie op een warme zomeravond!

Capaciteit

  • Restaurant: 250 m2, 150 zitplaatsen, 250 receptie
  • Tent: 100m2, 100 zitplaatsen, 150 receptie
  • Terras: 730m2, 200 zitplaatsen, 400 receptie
Oranjerie-Meise
Scroll naar boven