U bent als familie voor ons

Ons doel is u in de watten te leggen. Hoe? Door iedereen op uw feest of event in de watten te leggen. Want dan is iedereen tevreden en krijgt u de schouderklopjes.

Daarom beschouwen we u als familie

We weten als familiebedrijf hoe dat voelt. Eetclusief ondersteunt uw feest of event vanuit het gebundelde culinaire vakmanschap van drie broers:

  • Wim is de chef van het geheel en zaakvoerder
  • Piet is de maître in de zaal
  • Bert is de sous-chef in de keuken

We hebben massa’s ervaring als traiteur en all-in cateraar. Wat u zeker moet weten: ons team is op alle events zelf aanwezig. We voeren zelf uit wat we voorstellen, zo garanderen wij een vlekkeloze service.

Gediplomeerde koks

We zijn alle drie gediplomeerde koks van de Hotelschool in Koksijde en Wemmel. Moeke Adeline is nog steeds medezaakvoerder en bezige bij. Marijn, partner van Wim, helpt u uw feest of event te creëren, plannen en budgetteren.

Achter deze vier boegbeelden staat een vast team familieleden en vrienden: Christophe, Johan, Chris en Alin. Hebben we meer mensen nodig voor een groot feest of event? Dan putten we uit een vast team van extra's die vertrouwd zijn met Eetclusief.

Stevig familiebedrijf, grote ervaring

  • Eetclusief ontstond uit een traiteurbedrijf dat de vader van Wim, Piet en Bert startte.
  • Sinds 2004 zijn we actief onder de naam Eetclusief.
  • Onze wortels liggen in Merchtem en sinds 2010 vindt u onze vestiging in Buggenhout.

Eetclusief? Een briljant idee!

Met Eetclusief hebt u een traiteur en cateraar op wie u kunt vertrouwen. We koken de sterren van de hemel voor u. Dat wordt een schitterend feestje!

Contacteer ons