All-in event catering maakt uw evenement compleet

U pakt uit met een groots event. Om indruk te maken op uw klanten, om uw personeel en hun familie uw waardering te tonen, om inwoners van uw gemeente of liefhebbers van een muziekgenre de dag van hun leven te bezorgen.

Ook dan gaat hun liefde en sympathie door de maag. Gelukkig kunt u altijd rekenen op Eetclusief voor all-in catering, event catering en festival catering. Vertrouw ons gerust ook uw wensen voor aankleding en decoratie toe. Samen met onze vast partner Double MP maken we uw evenement visueel aantrekkelijk.

Event catering Eetclusief
Event catering Eventroom Eetclusief

1. We plannen

Hoeveel gasten verwacht u? Op welke datum en op welke plaats? Wat is het thema van uw event en hoe kunnen we u daarbij helpen? Wat doet u en wat doen wij? Geef ons gerust de volledige voorbereiding, opbouw, animatie en follow-up in handen, want we hebben ruime ervaring met all-in event catering.

2. We bereiden alles voor

Timing is alles, ook voor all-in event catering. Eetclusief stippelt een planning uit en volgt die nauwgezet op. We houden niet alleen ons eigen schema, maar ook dat van eventuele onderaannemers – tentbouw, animatoren, artiesten – in de gaten. U bent altijd zeker, want 1 contactpersoon = Eetclusief.

3. We voeren uit

Start het event, Eetclusief is er klaar voor! Onze machine draait gesmeerd, zodat u zeker bent van alle aspecten van onze catering. U geniet van uw event en kunt erop vertrouwen dat we ook na afloop alles netjes afbouwen en afruimen.